Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

God økonomi​

Alternativ energi​

Anode udskiftning

Hvad er en anode?

En almindelig varmtvandsbeholder indeholder en anode. Anoden er en stav af et mindre ædelt metal, der stritter ud indvendigt i varmtvandsbeholderen. Anoden "ofrer" sig for at reparere mndre revner i varmtvandsbeholderens indvendige emalje/belægning. Anoden afgiver simpelthen materiale, der lægger sig over revnerne. Herved hindres tærring, der med tiden ville kunne få varmtvandsbeholderen til at springe læk.

Udskiftning af anoden?

Afhængigt af ens lokale vand skal anoden skiftes ca. hvert 2-3 år. Nogle steder opstår behovet for udskiftning af anoden aldrig, afhængigt af de lokale vandforhold. Som minimum bør man dog altid henholde sig til fabrikantens anvisninger, og få anoden udskiftet i relation til dette.

Udskiftning af anoden kræver sommetider mere tid og arbejde end et normalt serviceftersyn tillader. Men derfor kan vi sagtens efterfølgende komme og udskifte anoden, så du og din varmtvandsbeholder igen er sikret.

Når vi udskifter anoden, udskifter vi den til en målbar anode. Det betyder, at energiteknikeren fremover kan måle sig til om anoden trænger til udskiftning, og dermed gøre undersøgelsen af anodens tilstand langt lettere for energiteknikeren.

Kontakt os på telefon 70 22 55 32 hvis du vil høre mere om udskiftning af anoder, eller bestil tid for udskiftning her.

Energiservice A/S | Valhøjs Allé 160 - 2610 Rødovre | Telefon: 70 22 55 32 | E-mail: info@energi-service.dk