Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Anode udskiftning

Hvad er en anode?

En almindelig varmtvandsbeholder indeholder en anode. Anoden er en stav af et mindre ædelt metal, der stritter ud indvendigt i varmtvandsbeholderen. Anoden "ofrer" sig for at reparere mndre revner i varmtvandsbeholderens indvendige emalje/belægning. Anoden afgiver simpelthen materiale, der lægger sig over revnerne. Herved hindres tærring, der med tiden ville kunne få varmtvandsbeholderen til at springe læk.

Udskiftning af anoden?

Afhængigt af ens lokale vand skal anoden skiftes ca. hvert 2-3 år. Nogle steder opstår behovet for udskiftning af anoden aldrig, afhængigt af de lokale vandforhold. Som minimum bør man dog altid henholde sig til fabrikantens anvisninger, og få anoden udskiftet i relation til dette.

Udskiftning af anoden kræver sommetider mere tid og arbejde end et normalt serviceftersyn tillader. Men derfor kan vi sagtens efterfølgende komme og udskifte anoden, så du og din varmtvandsbeholder igen er sikret.

Når vi udskifter anoden, udskifter vi den til en målbar anode. Det betyder, at energiteknikeren fremover kan måle sig til om anoden trænger til udskiftning, og dermed gøre undersøgelsen af anodens tilstand langt lettere for energiteknikeren.

Kontakt os på telefon 70 22 55 32 hvis du vil høre mere om udskiftning af anoder, eller bestil tid for udskiftning her.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​