Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Cirkulationspumpe: Udskiftning, reparation og eftersyn

Energiservice A/S står gerne for vedligeholdelse og reparation af din cirkulationspumpe. Vi har afdelinger i hele landet, hvor eksperter i montering, reparation og rådgivning kan hjælpe dig med service af din cirkulationspumpe. 

Vores afdeling i Rødovre dækker både Storkøbenhavn, København og Vanløse, og med vores serviceabonnement er vedligeholdelse af cirkulationspumpe nemmere, end det nogensinde har været.

Hvad er en cirkulationspumpe?

Cirkulationspumpen er kort fortalt den pumpe, der sørger for at pumpe varmt vand rundt i radiatorerne i din bolig. Virker cirkulationspumpen ikke, vil det varme vand dermed ikke kunne blive transporteret rundt i huset, og der vil hurtigt blive koldt.

Gamle cirkulationspumper har et stort elforbrug

I mange år har cirkulationspumpernes elforbrug været "usynligt", men i løbet af de senere år er det heldigvis kommer mere i fokus, primært fordi cirkulationspumperne nu også er energimærkede fra A til G og derfor er lettere at kende forskel på.

Nye cirkulationspumper er selvregulerende

Den nyeste generation af cirkulationspumper er forsynet med et stykke avanceret elektronik, der sørger for en automatisk regulering af driften. Når du for eksempel kun har en radiator i brug i din bolig, så sørger automatikken i de nye pumper for, at pumpen lukker ned og køre med en hastighed, der passer til behovet. På den måde reduceres elforbruget.

​En tillægsgevinst ved de nye pumper er, at den støj der ellers er fra rør og radiatorer, også bliver mindre, når effekten tilpasses behovet.

Foruden en forbedret elektronik så er maskindelen i de nyeste cirkulationspumper også fornyet. De nye cirkulationspumper indeholder nemlig den nyeste motorteknologi, og den er også mere energi-økonomisk i drift.

Udskiftning af din cirkulationspumpe

Undersøgelser viser, at alle der har et centralvarmeanlæg som et olie- eller gasfyr, kan have glæde af at skifte den gamle cirkulationspumpe ud med en ny. Det drejer sig om ca. 700.000 husstande i Danmark.​

Grundfos cirkulationspumper

ENERGISERVICE LYGAS anbefaler, at du ved udskiftning af cirkulationspumpen skifter til en Grundfos cirkulationspumpe. Der findes mange modeller og varianter af Grundfos cirkulationspumper, men du kan læse mere om dem og energimærkningen af dem alle her.

Kontakt os på telefon 70 22 55 32 hvis du vil høre mere om udskiftning af cirkulationspumper, eller bestil tid for udskiftning her.​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​