Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

God økonomi​

Alternativ energi​

Cirkulationspumper

Hvad er en cirkulationspumpe?

Cirkulationspumpen er kort fortalt den pumpe der sørger for, at pumpe varmt vand rundt i radiatorerne i din bolig. Virker cirkualtionspumpen ikke vil det varme vand dermed ikke kunne blive transporteret rundt i huset, og der vil hurtigt blive koldt.

Gamle cirkulationspumper har et stort elforbrug

I mange år har cirkulationspumpernes elforbrug været "usynligt". I de senere år er det heldigvis kommer mere i fokus - primært fordi cirkulationspumperne nu også er energimærkede fra A til G og derfor er lettere at kende forskel på.

Nye cirkulationspumper er selvregulerende

Den nyeste generation af cirkulationspumper er forsynet med et stykke avanceret elektronik, der sørger for en automatisk regulering af driften. Når du for eksempel kun har en radiator i brug i din bolig, så sørger automatiskken i de nye pumper for, at pumpen lukker ned og køre med en hastighed, der passer til behovet. På den måde reduceres elforbruget.

En tillægsgevinst ved de nye pumper er, at den støj der ellers er fra rør og radiatorer, også bliver mindre, når effekten tilpasses behovet.

Foruden en forbedret elektronik så er maskindelen i de nyeste cirkulationspumper også fornyet. De nye cirkulationspumper indeholder nemlig den nyeste motorteknologi, og den er også mere energi-økonomisk i drift.


Udskiftning af din cirkulationspumpe

Undersøgelser viser, at alle der har et centralvarmeanlæg som et olie- eller gasfyr, kan have glæde af at skifte den gamle cirkulationspumpe ud med en ny. Det drejer sig om ca. 700.000 husstande i Danmark.

Grundfos cirkulationspumper

ENERGISERVICE LYGAS anbefaler, at du ved udskiftning af cirkulationspumpne skifter til en Grundfos cirkulationspumpe. Der findes mange modeller og varianter af Grundfos cirkualtionspumper, men du kan læse mere om dem og energimærkningen af dem alle her.

Kontakt os på telefon 70 22 55 32 hvis du vil høre mere om udskiftning af cirkulationspumper, eller bestil tid for udskiftning her.​

Energiservice A/S | Valhøjs Allé 160 - 2610 Rødovre | Telefon: 70 22 55 32 | E-mail: info@energi-service.dk