Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gasfyr

​Det kan være en svær beslutning om hvornår gasfyret skal skiftes, men her er et par tommelfingerregler.

Typiske levetid er 10-15 år

Mange familier, der har skiftet til naturgas gennem årene, møder efter en årrække spørgsmålet, - hvornår er det til at skifte det eksisterende fyr?. Ikke fordi det eksisterende fyr fungerer dårligt, men fordi den tekniske levetid normalt er på 10-15 år. Hvornår fyret skal udskiftes er ligeså svært at besvare som spørgsmålet om, hvornår en bil bør udskiftes. Hvis fyret fungerer tilfredsstillende, er der umiddelbart ingen grund til at købe et nyt. Men 2 forskellige former for "slid" kan få familien til at skifte naturgasfyret ud med et nyt: Mekanisk slid og teknologisk forældelse.

Den mekaniske nedslidning

Den mekaniske nedslidning er nem at få øje på: Fyret går hyppigt i stykker og skal repareres. Udgifterne til reservedele stiger. Det er som regel naturgasfyrets pumpe, brænder, varmeveksler og elektronik, der slides og skal skiftes. Regningen vil typisk være høj, og ofte over kr. 3.000 inkl moms.

Den teknologiske forældelse

Den teknologiske forældelse er mere usynlig: Fyret er uøkonomisk i forhold til en moderne konstruktion - men det opdages ikke. Gennem de seneste mange år er naturgasfyrene blevet forbedret betydeligt. Ofte kan fyret give en højere varmekomfort og energiforbruget reduceres ved at skifte til et nyt naturgasfyr.

For eksempel tilpasser mange af de nye naturgasfyr selv forholdet mellem naturgas og luft, så energiudnyttelsen er bedst muligt. Inden du ofrer penge på en dyr reparation af det gamle fyr, er det en god idé at få en snak med teknikeren om mulighederne. Vi arbejder tæt sammen med vores søsterselskab VVS Søberg

​​

Skal mit fyr udskiftes?

Ring til os på telefon 70 22 55 32, og hør mere om vores gode tilbud på gasfyr.


Vi sørger for et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Fra olie til gas?

Har du i dag en oliekedel og overvejer at udskifte dette med et naturgasfyr, kan vi også hjælpe dig.
Vi sørger for en beregning, der viser besparelserne ved at skifte til et naturgasfyr, og gennemgår de fordele og ulemper det måtte have.


Det nemlig ikke altid så rentabelt at skifte fra olie til gas som mange går og tror. Nutidens oliekedler er stort set lige så effektive som naturgasfyrerne, og så er installationen typisk billigere for en oliekedel.


Du vil således få et tilbud på både et nyt naturgasfyr og en ny oliekedel. Derfra er beslutningen helt op til dig.​


Vil du vide mere om gasfyr, så kan du evt. se vores guide om gasfyr på denne side.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​