Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gasfyr

​Det kan være en svær beslutning om hvornår gasfyret skal skiftes, men her er et par tommelfingerregler.

Typiske levetid er 10-15 år

Mange familier, der har skiftet til naturgas gennem årene, møder efter en årrække spørgsmålet, - hvornår er det til at skifte det eksisterende fyr?. Ikke fordi det eksisterende fyr fungerer dårligt, men fordi den tekniske levetid normalt er på 10-15 år. Hvornår fyret skal udskiftes er ligeså svært at besvare som spørgsmålet om, hvornår en bil bør udskiftes. Hvis fyret fungerer tilfredsstillende, er der umiddelbart ingen grund til at købe et nyt. Men 2 forskellige former for "slid" kan få familien til at skifte naturgasfyret ud med et nyt: Mekanisk slid og teknologisk forældelse.

Den mekaniske nedslidning

Den mekaniske nedslidning er nem at få øje på: Fyret går hyppigt i stykker og skal repareres. Udgifterne til reservedele stiger. Det er som regel naturgasfyrets pumpe, brænder, varmeveksler og elektronik, der slides og skal skiftes. Regningen vil typisk være høj, og ofte over kr. 3.000 inkl moms.

Den teknologiske forældelse

Den teknologiske forældelse er mere usynlig: Fyret er uøkonomisk i forhold til en moderne konstruktion - men det opdages ikke. Gennem de seneste mange år er naturgasfyrene blevet forbedret betydeligt. Ofte kan fyret give en højere varmekomfort og energiforbruget reduceres ved at skifte til et nyt naturgasfyr. For eksempel tilpasser mange af de nye naturgasfyr selv forholdet mellem naturgas og luft, så energiudnyttelsen er bedst muligt. Inden du ofrer penge på en dyr reparation af det gamle fyr, er det en god idé at få en snak med teknikeren om mulighederne. Vi arbejder tæt sammen med vores søsterselskab VVS Søberg

Skal mit fyr udskiftes?

Ring til os på telefon 70 22 55 32, og hør mere om vores gode tilbud på gasfyr.


Vi sørger for et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Fra olie til gas?

Har du i dag en oliekedel og overvejer at udskifte dette med et naturgasfyr, kan ENERGISERVICE LYGAS også hjælpe dig.
Vi sørgerfor en beregning, der viser besparelserne ved at skifte til et naturgasfyr, og gennemgår de fordele og ulemper det måtte have.


Det nemlig ikke altid så rentabelt at skifte fra olie til gas som mange går og tror. Nutidens oliekedler er stort set lige så effektive som naturgasfyrerne, og så er installationen typisk billigere for en oliekedel.


Du vil således få et tilbud på både et nyt naturgasfyr og en ny oliekedel. Derfra er beslutningen helt op til dig.

Energiservice A/S | Valhøjs Allé 160 - 2610 Rødovre | Telefon: 70 22 55 32 | E-mail: info@energi-service.dk