Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gaskedel – love og regler om gasfyr

Hos Energiservice A/S tilbyder vi installation og service af gaskedel / gasfyr til konkurrencedygtige priser for kunder i blandt andet Rødovre, Vanløse og resten af København samt hele Sjælland og Sønderjylland, da vi også har afdeling der.

Vi har samlet nogle af de vigtigste informationer og dokumenter, som kan hjælpe dig til at få svar på alt fra lovgivning til bekendtgørelser og vejledninger inden for gaskedel- og gasfyrsområdet.

Er det tid til udskiftning af gaskedel?

Skal du have skiftet din gaskedel, har vores brancheforening Dansk Energi Brancheforening sammen med de store naturgasselskaber udarbejdet en folder om syv gode råd til dig som kunde.

Læs folderen og de 7 gode råd her.

Der er ligeledes udarbejdet en folder med syv gode råd til VVS'eren.

Sikkerhed og gasreglement

Erfaringen viser, at naturgas er en sikker energikilde, men som enhver anden form for energi, er der også en beskeden risiko forbundet med brugen af naturgas.

Vigtigst af alt er at kende lidt til sin gaskedel og så i øvrigt overholde de instruktioner og vejledninger, som naturgasselskabet og kedelfabrikanterne udstikker - herunder regelmæssigt service, som jo indeholder et sikkerhedstjek.

Læs mere i folderen ​"Sikker med naturgas".

Gasreglementet

Sikkerhedsstyrelsen er den overordnede myndighed for alt omkring gasinstallationer. Lige fra stikledninger til installationer og service skal arbejdet altid udføres i henhold til gasreglementet udarbejdet af Sikkerhedsstyrelsen.


Du kan se hele gasreglementet her.


Bestil tid for service af din gaskedel eller dit gasfyr

Ønsker du at bestille tid til service af enten gaskedel eller -fyr, så kontakt os. Ring på telefon 70 22 55 32 eller skriv til vores e-mail info@energi-service.dk. Så giver vi et uforpligtende tilbud.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​