Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gaskedel – love og regler om gasfyr

Hos Energiservice A/S tilbyder vi installation og service af gaskedel / gasfyr til konkurrencedygtige priser for kunder i blandt andet Rødovre, Vanløse og resten af København samt hele Sjælland og Sønderjylland, da vi også har afdeling der.

Vi har samlet nogle af de vigtigste informationer og dokumenter, som kan hjælpe dig til at få svar på alt fra lovgivning til bekendtgørelser og vejledninger inden for gaskedel- og gasfyrsområdet.

Er det tid til udskiftning af gaskedel?

Skal du have skiftet din gaskedel, har vores brancheforening Dansk Energi Brancheforening sammen med de store naturgasselskaber udarbejdet en folder om syv gode råd til dig som kunde.

Læs folderen og de 7 gode råd her.

Der er ligeledes udarbejdet en folder med syv gode råd til VVS'eren.

Sikkerhed og gasreglement

Erfaringen viser, at naturgas er en sikker energikilde, men som enhver anden form for energi, er der også en beskeden risiko forbundet med brugen af naturgas.

Vigtigst af alt er at kende lidt til sin gaskedel og så i øvrigt overholde de instruktioner og vejledninger, som naturgasselskabet og kedelfabrikanterne udstikker - herunder regelmæssigt service, som jo indeholder et sikkerhedstjek.

Læs mere i folderen ​"Sikker med naturgas".

Gasreglementet

Sikkerhedsstyrelsen er den overordnede myndighed for alt omkring gasinstallationer. Lige fra stikledninger til installationer og service skal arbejdet altid udføres i henhold til gasreglementet udarbejdet af Sikkerhedsstyrelsen.


Du kan se hele gasreglementet her.


Bestil tid for service af din gaskedel eller dit gasfyr

Ønsker du at bestille tid til service af enten gaskedel eller -fyr, så kontakt os. Ring på telefon 70 22 55 32 eller skriv til vores e-mail info@energi-service.dk. Så giver vi et uforpligtende tilbud.

Energiservice A/S | Valhøjs Allé 160 - 2610 Rødovre | Telefon: 70 22 55 32 | E-mail: info@energi-service.dk