Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gasservice: Tegn et serviceabonnement eller bestil nyt gasfyr

Hos Energiservice A/S tilbyder vi gasfyrsservice til attraktive priser for kunder i hele landet. Fra vores lokale afdeling i Rødovre servicerer vi kunder i bl.a. Vanløse og København, men på landsplan dækker vi hele Sjælland, Fyn og Jylland fra grænseområdet og helt op til Randers.

Vi er eksperter i gasservice og tilbyder derfor en bred vifte af ydelser inden for gasservice. Energiservice A/S har ansat over 50 dygtige medarbejdere, der kører ud og servicerer vores kunder samt besvarer de spørgsmål, du måtte have.

Vi hjælper med installation af gasfyr

Er det blevet tid til at købe nyt gasfyr? Det er intet problem – vi tilbyder både udskiftning af gasfyr, så du kommer sikkert og hensigtsmæssigt af med det gamle, og installation af gasfyr. 

Derudover er det muligt at oprette et fast serviceabonnement på gasfyrsservice, så du aldrig skal tænke på, om dit fyr lever op til gældende tekniske standarder og lovgivninger, og altid ved, at der kommer en dygtig gasfyrstekniker ud, hvis der er problemer.

Hvorfor oprette en serviceaftale på gasfyrsservice?

Få mest ud af din naturgas, giv dit fyr en lang levetid og undgå samtidig uforudsete udgifter til reparationer. Ligesom din bil efterses med jævne mellemrum, bør du også have en serviceaftale på dit gasfyr. Langt de fleste fabrikanter af gasfyr anbefaler, at der minimum foretages gasfyrsservice hvert andet år for at sikre, at alt er indstillet korrekt og dermed sikkerhedsmæssigt er helt i top.

Ifølge gasreglementet er det et lovkrav, at man altid følger fabrikantens anvisninger vedrørende vedligehold og service af sit gasfyr. Når du tegner et serviceabonnement hos os, skal du aldrig bekymre dig om dit fyr. Lad os så for service og installation af gasfyr, det vil du ikke fortryde.

Gasservice: Den billige løsning kan hurtigt blive dyr

Vælger du et abonnement på gasfyrsservice uden frit tilkald af en vores gasmontører, så kan bare et enkelt uheld betyde, at du har valgt en dyrere løsning. Stopper dit fyr, eller kører det uregelmæssigt, så koster det mindst kr. 1.120,00- at få en af vores gasmontører til at komme. Med et abonnement med frit udkald kunne det have været gratis.

Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig over telefonen, men vores erfaring viser, at det billige abonnement sommetider kan blive dyre. Ligesom dine andre "forsikringer" skal du gøre risikoen op mod dækningen.

Hvad koster udskiftning af gasfyr? Kontakt os og hør mere

Hvad enten du har brug for installation af nyt gasfyr, udskiftning af gasfyr, fordi det er blevet gammelt, eller ønsker at oprette et abonnement på gasservice, så kan vi hjælpe dig. Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, er du naturligvis velkommen til at kontakte os og tage en snak. 

Vi kan svare på stort set alle spørgsmål, fx de mest hyppige: Hvad koster udskiftning af gasfyr? Hvor lang tid tager installation af gasfyr? Hvad indebærer vedligeholdelse af nyt gasfyr? Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar i den anden ende, når du har spørgsmål vedr. et gammelt eller nyt gasfyr.

Kontakt på telefon 70 22 55 32 eller e-mail info@energi-service.dk og hør mere om vores serviceabonnementer eller få en fast aftale på et lovpligtigt eftersyn.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​