Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Oliefyrsservice: Tegn et abonnement, køb nyt oliefyr eller bestil rensning af oliefyr

Få en erfaren oliefyrsmontør til at stå for din oliefyrsservice eller udskiftning af oliefyr. Hos Energiservice A/S har vores dygtige montører mange års erfaring på deres område, og du får derfor kun den mest kyndige fagperson sendt ud. 

Vi har afdelinger i hele landet, og kan derfor dække store områder. Vores afdeling i Rødovre dækker både Vanløse og København, og du kan derfor med fordel benytte dig af vores fleksible vagtordning.

Hvornår er det tid til rensning af oliefyr?

Det giver god mening, at alle kedler skal renses en gang om året af en teknisk ekspert. I forbindelse med kedelrensningen justerer vi naturligvis oliefyret og foretager en kontrolmåling af hensyn til miljøet og for at sikre dig en sund fyringsøkonomi. 

Der er selvfølgelig forskel på et gammelt og et nyt oliefyr, men uanset dit fyrs alder er det en god idé med et regelmæssigt eftersyn, og med et serviceabonnement er der mange penge at spare på dette.

Et abonnement på oliefyrsservice hos os betyder, at:

  • Dit oliefyr forurener mindre til glæde for din økonomi og omgivelserne
  • Du sparer fyringsolie og penge
  • Eventuelle problemer opdages i tide
  • Du har garanti for god service af vores kvalitetsbevidste energiteknikere.

Det er sund fornuft, at der foretages rensning af oliefyr (kedelrens) mindst en gang årligt, ganske lidt sod koster hurtigt en del ekstra på fyringsøkonomien. I højre side kan du finde vores priser på vores mest populære abonnementer.

Den billige løsning kan blive dyr

Vælger du et oliefyrsservice-abonnement uden frie tilkald af en energitekniker, så kan bare et enkelt uheld betyde, at du har valgt en dyrere løsning end vores billigste abonnement.


Stopper dit fyr, eller kører det uregelmæssigt, så koster det mindst kr. 1.120,00 at få en af vores energitekniker til at komme. Med et abonnement med frie udkald kunne det have været gratis.

Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig over telefonen, men vores erfaring viser, at det billige oliefyrsservice-abonnement sommetider kan blive dyre. Ligesom med dine andre forsikringer skal du gøre risikoen op mod, hvordan du ønsker dig dækket.​

Udskiftning af oliefyr: Når det er tid til nyt oliefyr

Selvom vi kan reparere og vedligeholde gamle fyr, vil det med tiden kræve en udskiftning af oliefyr, fordi det selvfølgelig ikke holder evigt. Vores erfarne montører hjælper med udskiftning af oliefyr og rådgiver gerne om tips til vedligeholdelse og det bedste valg ift. oliefyrsservice.


Et nyt oliefyr kan spare dig penge på varmeregningen, da de nye modeller er mere energieffektive end de gamle. Derfor giver det god mening at bruge penge på et nyt oliefyr i stedet for at blive ved med at reparere på den gamle, ineffektive model.

Kontakt os og tegn et serviceabonnement på oliefyrsservice​

Få mest ud af dit oliefyr, giv det en lang levetid og undgå samtidig uforudsete udgifter til reparationer. Ligesom din bil efterses med jævne mellemrum, bør du også have en serviceaftale på dit oliefyr. Vi står også gerne for både rensning af oliefyr og udskiftning af oliefyr.


Kontakt på telefon 70 22 55 32 eller e-mail info@energi-service.dk hvis du vil høre mere eller ønsker at bestille et lovpligtigt abonnement på oliefyrsservice.​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​