Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Samarbejdspartnere - Fyringsolie

ENERGISERVICE LYGAS samarbejder med en lang række olieselskaber, mellemhandlere, grovvareselskaber og mindre leverandører af fyringsolie over hele landet. Så står du og mangler fyringsolie på din olietank, vil vi anbefale dig at kontakte en af vores samarbejdspartnere.


De har alle ganske kort leveringstid, og de leverer alle kvalitetsprodukter med de rette additiver, som sikrer dig den bedste forbrænding.

Samarbejder går som bekendt begge veje, og derfor hjælper vi også vores samarbejdspartnere og deres kunder med service på oliefyr, gasfyr, solvarme etc.​

Alle samarbejdspartnerne er vi utrolige glade for, og vi kan kun anbefale vores kunder at opleve samme høje service ved vores samarbejdspartnere som vi selv oplever ved dem.


Kontakt ENERGISERVICE LYGAS på telefon 70 22 55 32 hvis du er i tvivl om hvor du skal bestille din fyringsolie - så hjælper vi dig med bestillingen.​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​