Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kedelrensning tilbydes af professionelt firma

Mangler du professionel hjælp til kedelrensning? Så kan du med fordel kontakte Energiservice A/S. Vi har samlet nogle af landets dygtigste fagfolk i hele landet, hvilket betyder, at du kan modtage professionel hjælp i både Rødovre, Vanløse, København og i hele Danmark.

Vi er et professionelt firma, som tilbyder effektiv kedelrensning til attraktive priser. Vores dygtige og professionelle fagfolk har alle stor erfaring på området og kan derfor sikre dig et veludført resultat. Vi foretager rensning uanset standen, mærket eller type af kedel.

Vi foretager effektiv kedelrensning hos dig

Vi har kompetencerne til at kunne tilbyde effektiv kedelrensning, hvor vi garanterer et fuldt rengjort resultat. Vi afdækker alle sårbare dele såsom brænder, gasrampe og elektriske dele, før rensningen påbegyndes, så dette skal du ikke være bekymret for.

Vi forlader aldrig en opgave, før kunden er helt tilfreds med resultatet. Derudover sørger vi altid for at overholde alle vores aftaler. Vi kan altid tilbyde en konkurrencedygtig pris, uanset hvad opgaven lyder på.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af kedelrensning hos dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi har samarbejdspartnere i hele landet, som står klar til at rykke ud, når du har brug for det.

Du kan kontakte os på telefon: 70 22 55 32 eller på e-mail: info@energi-service.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​