Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Udskiftning af olietank står vi gerne for

Har du en olietank, der skal udskiftes i den nærmeste fremtid? Så kan du med fordel få professionel hjælp lige her. Hos Energiservice A/S har vi stor erfaring inden for udskiftning af olietank, og derfor kan du trygt overlade opgaven til os. Vi servicerer kunder i Rødovre, Vanløse, København samt over hele Danmark.

Det er vigtigt at have en vedligeholdt olietank, da du ellers risikerer, at den lækker, hvilket kan være med til at forurene omkring tanken. Heldigvis kan du få professionel hjælp hos en af vores dygtige samarbejdspartnere, som står klar til at løse opgaven for dig. Vi har samarbejdspartnere i hele landet, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp.​

Vi overholder alle regler ved udskiftning af olietank

Der er en række regler, der skal overholdes, når det handler om olietanke. Disse regler sikrer, at der ikke bliver forurenet ved eksempelvis udskiftning af olietank. Vi har mange års erfaring på området, og vi sikrer derfor dig, at alle regler på området bliver overholdt hver gang.

Du kan derudover være sikker på, at vi kommer til den aftalte tid, og at vi altid tilbyder konkurrencedygtige priser. Vores samarbejdspartnere er alle dygtige og professionelle, hvilket er din sikkerhed for veludført arbejde.

Kontakt os for at lave en aftale

Skal vi foretage udskiftning af olietanktil en god pris hos dig? Så er du velkommen til at ringe til os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 22 55 32 eller på e-mail: info@energi-service.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​