Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gas service abonnement​

​SYD GAS tilbyder service aftaler der passer til lige netop dig og dit gasfyr. En serviceaftale med SYD GAS giver dig følgende fordele:

​​

- Større tryghed og sikkerhed.

Naturgaskedlen skal passes og plejes, hvis du vil være sikker på, at den kører, som den skal - og kun bruger den naturgas, der skal til for at levere varmen til dit hus. En naturgaskedel arbejder ca. 1.500 timer om året, og det medfører bl.a. slitage på de mekaniske dele.

​​

- Serviceeftersyn til tiden.

​Alle naturgaskedler bør efterses jævnligt. SYD GAS holder øje med kalenderen for dig og sørger for, at naturgaskedlen bliver efterset på det rigtige og aftalte tidspunkt - helt automatisk.​​

- Udkald ved driftstop.​

Hos SYD GAS er der altid hjælp at hente, hvis der skulle ske et driftstop eller et funktionssvigt i din naturgaskedel. Du ringer bare på 70 22 00 68 så sørger vi for resten.

- Hovedeftersyn med fri tilkald tilbydes ved DONG naturgas.​

SYD GAS er DONG Service Partner og vi tilbyder hovedeftersyn med fri tilkald, som betales over naturgasregningen. (se mere på www.dongenergy.dk)

​Prisliste på serviceeftersyn m.v.

​Hovedeftersyn på naturgasfyr villa (<50 kw)

kr.​

Hovedeftersyn på naturgasfyr industri (120-335 kw)

kr.​

Hovedeftersyn på naturgasfyr industri (335>680 kw)

kr.​

Alt over 680 kw, ring venligst for pris.

Servicebil

kr.​

Diverse hjælpematr.

kr.​

Miljøomkostninger

kr.​

​Priser på hovedeftersyn er excl. reservedele og udkald ved driftstop, samt servicering og indregulering af vejrkompenserings-, ventilations- og procesanlæg. Alle priser er inkl.moms.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​