Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Trykekspansionsbeholder til dit fyr

Hos Energiservice A/S tilbyder vi montering af en trykekspansionsbeholder for kunder i blandt andet Rødovre, Vanløse og hele København samt hele Sjælland og i Sønderjylland, hvor vi også har en afdeling.

Hvad er en trykekspansionsbeholder?

En trykekspansionsbeholder er en lukket beholder, hvor der sidder en membran inde i stålbeholderen. Mellem stålbeholderen og membranen er der kvælstof. Når vandet i en trykekspansionsbeholder bliver varmt, udvider vandvolumen sig.

Det varme vand bliver skubbet ind i membranen, som forhindrer vandet i at komme ud af beholderen. På denne måde kan vandet udvide sig, uden der sker noget.

Hvor stor skal en trykekspansionsbeholder være?

En trykekspansionsbeholders størrelse afhænger af, hvor mange liter vand der er i systemet. En god tommelfingerregel er, at vand udvider sig ca. 5-8 %, når det bliver varmet op.

Læg desuden 3-5 % ekstra til størrelsen til din ekspansionsbeholder - så er du på den sikre side. Så bliver den heller ikke tømt, hver gang vandet varmes op.

Eksempel:

Mængde på akkumuleringsvand: 1.000 liter

Mængde af vand i det eksisterende anlæg: 300 liter

Samlet vandmængde: 1.300 liter

5-8 % af 1.300 liter = 91 liter

Du har dermed brug for en ekspansionsbeholder på 100 liter.

Nye kontra ældre beholdere

Med en moderne trykekspansionsbeholder har man den fordel, at vandet cirkulerer i et lukket system. En ekspansionsbeholder af ældre type kan være åben. Det giver vandet mulighed for at optage ilt fra luften, hvilket kan give tæringsproblemer.

Udskiftning af din trykekspansionsbeholder

En trykekspansionsbeholder holder ikke evigt. Den skal derfor med jævne mellemrum tjekkes - eventuelt i forbindelse med service af fyret. Hvis der til stadighed skal fyldes vand på et anlæg med en ellers korrekt dimensioneret ekspansionsbeholder, skyldes det oftere, at ekspansionsbeholderen ikke længere fungerer efter hensigten (utæt membran), end at det øvrige anlæg er utæt.

Vores energiteknikere kan måle, om din trykekspansionsbeholder er utæt, og vi kan også efterfylde den med kvælstof. Dette gør vi typisk i forbindelse med service på fyret. Efter efterfyldning med kvælstof skal trykekspansionsbeholderen gerne holde trykket. Gør den ikke det, bør den udskiftes.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kontakt os på telefon 70 22 55 32 eller e-mail info@energi-service.dk hvis du vil høre mere om udskiftning af din trykekspansionsbeholder eller bestil tid for udskiftning.

Vi står klar med en attraktiv pris.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​