Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Varmeanlæg serviceres i en fast aftale

Hos Energiservice A/S udfører vi service på  forskellige varmeanlæg i det meste af Danmark.

Vores kunder er både private husstande og erhvervskunder, og størstedelen af disse har en fast aftale om, at vi kontakter dem, når det er tid til eftersyn af det pågældende varmeanlæg.

Vi udfører service på følgende varmeanlæg:

  • Gasfyr
  • Oliefyr
  • Varmepumper

Er uheldet ude, og er dit varmeanlæg gået i stå, rykker vi naturligvis stadig ud, selvom du ikke har en fast serviceaftale med os. Det er dog værd at have in mente, at en serviceaftale hos os på sigt kan spare dig for rigtig mange penge, da den typisk vil være tjent hjem første gang, der opstår et problem med anlægget.

Disse problemer forebygges blandt andet ved et regelmæssigt serviceeftersyn, hvor vi sikrer os, at dit pågældende varmeanlæg fungerer, som det skal, og her arbejder vi selvfølgelig også proaktivt for at minimere risikoen for eventuelle problemer.

Kontakt os og hør mere om vores serviceeftersyn

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores serviceeftersyn på de forskellige slags varmeanlæg, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 55 32 eller e-mail info@energi-service.dk.​​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​