Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

God økonomi​

Alternativ energi​

​Navigation: Bestil> Varmepumpeservice

Varmepumpeservice af høj kvalitet​

Er du i tvivl om varmepumpen fungerer optimalt, og trænger den til et eftersyn, så er du komme til det rette sted.

Energiservice A/S tilbyder varmepumpeservice af de mest kendte fabrikater til kunder i København, på Sjælland, Fyn og i det Sønderjyske.

Mange fordele med varmepumpeservice

Hos os kan du lave en serviceaftale med enten 1- eller 2-årig interval imellem besøgene. Hvor ofte, du har behov for varmepumpeservice, afhænger af mængden af kølemiddel, der er på varmepumpen. Dette står angivet på varmepumpen. Hvis mængden af køllemiddel overstiger 1. kg. er der lovkrav om eftersyn hvert år. Hvis varmepumpen er primær varmekilde anbefaler vi også eftersyn hvert år.

Med varmepumpeservice kan du vedligeholde varmepumpen og derved sikre, at den fungerer optimalt. Vi sørger naturligvis for at justere, kontrollere ogs rense din varmepumpe, så du får mest muligt glæde ud af den. Er det nødvendigt, kan vi også stå for en udskiftning.

Fra 1. oktober til 30. april står vi endvidere klar fra kl. 8-20 til at rykke ud, hvis du har behov for varmepumpeservice.

Kontakt os

Har du brug for yderligere oplysninger om varmepumpeservice, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 55 32 eller mail info@energi-service.dk.

Du kan selvfølgelig også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så sørger vi for hurtigst muligt at vende tilbage med svar.

Fra vores baser i Rødovre, Næstved og Hammelev står vi klar til at rykke ud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontakt mig via *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Energiservice A/S | Valhøjs Allé 160 - 2610 Rødovre | Telefon: 70 22 55 32 | E-mail: info@energi-service.dk