Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Varmepumpeservice: Tegn et abonnement eller bestil montering af varmepumpe

Hos Energiservice A/S tilbyder vi varmepumpeservice til konkurrencedygtige priser. Med en fast varmepumpeservice udført af vores dygtige medarbejdere ved du altid, at din varmepumpe fungerer, som den skal hele året rundt uden defekter og fejl. Har du endnu ikke fået installeret din luft til luft varmepumpe eller din luft til vand varmepumpe? Så bestil montering af varmepumpe og få en af vores dygtige montører ud.

Vi har montører i hele landet, herunder Sjælland, Fyn og Syd- og Midtjylland. Fra vores kontor i Rødovre dækker vi hele København, Vanløse og Storkøbenhavn.

Professionel rådgivning om montering af varmepumpe

Hvad passer bedst til din bolig: luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe? Vores medarbejdere er eksperter i varmepumper, og vi rådgiver dig gerne om den rette pumpe til dine behov. Vi tilbyder altid vejledning og rådgivning som en del af vores service, og når blot du oplyser om dine behov ved din henvendelse, skal vi nok finde ud af, om en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe er den bedste løsning for dig.

Forlæng levetiden og reducer omkostningerne med varmepumpeservice

Tegn et abonnement på varmepumpeservice og få det bedst mulige ud af din luft til luft/luft til vand varmepumpe; forlæng dens levetid og reducer omkostningerne til uforudsete udgifter ved reparationer.

Langt de fleste fabrikanter, herunder også Bosch og Panasonic, anbefaler, at der udføres eftersyn på varmepumpen med intervaller på henholdsvis et eller to år.

To år for pumper med mindre end et kilo kølemiddel, og et år for pumper med mere end et kilo kølemiddel. Når mængden overstiger et kilo, er det et lovkrav, at der udføres varmepumpeservice hvert år. Nedenfor kan du se priserne på de forskellige servicetyper tilpasset de forskellige varmepumpetyper (luft til vand eller luft til luft varmepumpe). ​

Vi tilbyder to typer varmepumpeservice:

Basis Service

Er vores grundabonnement, der består af et eventuelt lovpligtigt eftersyn af din varmepumpe, kontrolrapport til offentlig myndighed samt indregulering. Der foretages kontrol af tryk, kølemiddel, temperatur samt andre vigtige inspektioner af hensyn til varmepumpens optimale drift.

Fri Service

Indeholder det samme som Basis Service, men her får du også frie tilkald. Frie tilkald betyder, at der som udgangspunkt ikke skal betales for tilkald af energitekniker, hvis det driftsstop inden for abonnementsdækningen, der er årsag til problemet.

Kontakt os og bestil varmepumpeservice i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser på montering af varmepumpe? Har du brug for vejledning i forbindelse med valg mellem luft til luft varmepumpe og luft til vand varmepumpe? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har altid en dygtig medarbejder klar til dig, som kan besvare dine spørgsmål og udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.


Ønsker du at høre mere om vores varmepumpeservice eller bestille et abonnement, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 55 32 eller e-mail info@energi-service.dk.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​