Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Varmtvandsbeholdere

Udskiftning af din varmtvandsbeholder?

Ved fremstilling af varmt brugsvand, er det vigtigt at se på husets varmtvandsbeholder. Er der tilstrækkelig stor hedeflade til at sikre en god afkøling? Skal denne udskiftes? Eller vil der være mulighed for at opnå en lavere returtemperatur, eksempelvis med en termostat-returventil (som det kendes fra fjernvarmeanlæg) uden at dette går ud over komforten?


Inden man eventuelt monterer en returventil, skal man lige vurdere størrelsen på ens varmtvandsbeholder. Der skal være tilstrækkelig lagerkapacitet til at sikre en tilstrækkelig mængde varmt vand.


Varmetabet fra kedlen, varmtvandsbeholder og rør er ofte større end man tror. Varmetab både sommer og vinter fra en gammel støbejernskedel med indbygget varmtvandsbeholder kan ofte udgøre mellem 800 og 1.000 liter olie om året. Kedler fra før 1980 er typisk ikke isoleret – eller kun i begrænset omfang. Det gælder både de gamle støbejernskedler og enheder fra 1970’erne med varmtvandsbeholder og kedel i samme kabinet. De nye og meget mere energieffektive oliekedler har et langt lavere varmetab.

Tilkalket varmtvandsbeholder

En tilkalket varmtvandsbeholder betyder, at varmen skal transmitteres igennem kalk-laget, som igen betyder, at forbruget let kan stige. Tilkalkning vil ske helt automatisk igennem den tid varmtvandsbeholderen benyttes, og risikoen for tilkalkning er naturligvis større jo ældre varmtvandsbeholderen er.

Varmtvandsbeholder forberedt til solvarme

Hvis du skal udskifte din varmtvandsbeholder, er det ofte en god idé, at vælge en beholder, der er forberedt til solvarme.
Det giver mulighed for at installere en solfanger – enten samtidig eller senere.

Tilbud på ny varmtvandsbeholder

Kontakt ENERGISERVICE LYGAS på telefon 70 22 55 32 og hør nærmere om priser for udskiftning af din varmtvandsbeholder.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​