Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

VVS-arbejde udført til den aftalte tid

Energiservice A/S samarbejder med en lang række VVS-firmaer over hele landet omkring udførelse af diverse former for VVS-arbejde. Vi har bl.a. adresser i København og over hele Danmark, så tøv ikke med at kontakte os. Se mere og en liste over disse samarbejdspartnere under punktet Kontakt - Samarbejdspartnere VVS. Vores afdeling i Rødovre dækker også Vanløse og Storkøbenhavn.

Vi har samlet et professionelt netværk af serviceteknikere såsom VVS-mænd over hele landet. Hvis du har brug for kompetent hjælp til VVS-arbejde, kan du med andre ord trygt kontakte os for at få løst din opgave hurtigt og professionelt.

Vores samarbejdspartnere udfører alt VVS-arbejde hos dig

Alle samarbejdspartnere i vores netværk er dygtige og står klar til at varetage mange forskellige former for VVS-arbejde. Uanset om der er tale om stort eller småt, så kan du få løst opgaven her hos os.

Du kan være sikker på, at vi kommer til den aftalte tid, og at vi ikke forlader opgaven, før du er helt tilfreds med resultatet. Derudover garanterer vi konkurrencedygtige priser, uanset hvad opgaven lyder på.

Kontakt os for at høre mere

Kontakt os på telefon 70 22 55 32, og bliv henvist til den VVS’er, vi anbefaler i dit område. Hos os er du garanteret veludført VVS-arbejdetil en god pris. Du kan også sende en mail til: info@energi-service.dk, så vender vi straks tilbage med flere oplysninger til dig.

Nogle af vores typiske arbejdsopgaver er:

 • Kedeludskiftninger - både gaskedler og oliekedler
 • Varmepumper
 • Varmtvandsbeholdere
 • Trykekspansioner
 • Cirkulationspumper
 • Radiatorer og radiatortermostater
 • Anodeudskiftning
 • Udskiftning af olietanke
 • Alternativ opvarmning såsom solvarme og jordvarme
 • Diverse rørarbejder - både vandrør, gasrør og olierør
 • Forsikringsskader
 • Kort sagt - alt inden for varme og opvarmning

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Trustpilot

Vores gasfyr gik i stykker i løbet af pinsen og tirsdag morgen var det slut med det varme vand. Jeg ringede tirsdag formiddag til Energi Service og mindre end to timer senere kom teknikeren, Steven og konstaterede hurtigt hvad der var galt.
​ Steven bestilte reservedelen og næste morgen blev reservedelen monteret og gasfyret fungerer nu upåklageligt. Fremragende og super hurtig service.

Ole Bruun Nielsen

Via Trustpilot

Fantastisk Service !!! Vores Gasfyr, var stået af og selvfølgelig op til weekenden . Allerede ved første telefonopkald, var der god forståelse og super god service. Vi fik med lidt held en tid samme dag og indenfor ganske kort tid fik vi besøg af teknikeren Shakeel.

Shakeel var både kundeminded og målrettet og fandt hurtigt frem til problemet som blev rettet.

Kan klart anbefales !!!

Morten Duchnick

Via Trustpilot

Vores gasfyr havde i dag besøg af tekniker Troels, der absolut kan anbefales, hvis dit gasfyr skal have udført professionelt service.
Troels virkede yderst kompetent, og gav god vejledning vedr. fremadrettet servicemuligheder.

​Tak for hjælpen - håber det bliver Troels i sender retur til vores gasfyr om 2 år.

B. Christensen

Via Trustpilot

Energiservice A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig ved blandt andet at besvare dine spørgsmål omkring energiservice og udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CVR: 30362748​

Kontakt

Valhøjs Allé 160 ​- 2610 Rødovre​